Logo
Logo Logo PSC Rubí
Ana Maria Martínez   Candidata a l’Alcaldia de Rubí

Dia a dia amb tu

JOVES, COM TU!
JOVES, COM TU!
Parlar de joves no és parlar de futur és construir present, un present que no pot esperar. Els infants, adolescents i joves són col·lectius a protegir i han d'estar reconeguts també com a subjectes actius de drets i deures; ciutadania que ha de tenir un VALOR VISIBLE a Rubí. El jovent de la nostra ciutat requereix amb urgència l'impuls de nous projectes municipals que facilitin el millor recorregut d'èxit en el seu itinerari vital i per tant, ha de tenir una concreció ferma a la nostra agenda política. ...
Veure més
Festes del barri de la Zona Nord
Festes del barri de la Zona Nord
Aquest darrer cap de setmana 15,16 i 17 de maig el PSC de Rubí ha participat de les festes de la Zona Nord. El divendres es van inaugurar les celebracions amb l’actuació de la tuna de Rubí i un còctel de benvinguda. El dissabte amb una paella popular es va aglutinar a un bon nombre de veïns i veïnes amb un acte de germanor multitudinari. I el diumenge es va realitzar una festa de jocs infantils a la plaça Josep Tarradelles. Gaudir de la ciutat és gaudir dels barris, de la seva gent, de les seves celebracions. Així entenem viure la ciutat. Felicitats a l’organització!
Veure més
Per RESPONSABILITAT
Per RESPONSABILITAT
Em presento a l’alcaldia per responsabilitat, convençuda que les noves formes i noves idees són la clau de l’èxit per a la nostra ciutat. I perquè crec fermament que el projecte socialista és el millor per als propers quatre anys. En els darrers mandats, concretament en els tres últims, Rubí ha experimentat transformacions, que necessitàvem, com a ciutat que aspira a ser una ciutat moderna. Ara cal posar l’excel•lència en allò fet fins al moment. Amb propostes reals, possibles i sobretot responsables. La responsabilitat és el que millor defineix la nostra candidatura. Treball incansable i l’esforç necessari que com a servidors públics estem disposats a oferir per gaudir d’una ciutat més amable, amb serveis públics de qualitat i igualtat d’oportunitats per a tothom. ...
Veure més
Fem campanya amb Miquel Iceta
Fem campanya amb Miquel Iceta
El dimarts 12 de maig, el PSC de Rubí ha comptat amb la gratificant visita de Miquel Iceta, company i primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya. Miquel, que ha passejat pel mercat municipal i per l’avinguda Barcelona ha compartit estona amb la ciutadania escolant de primera mà les seves necessitats i propostes. Un matí profitós en aquests dies de campanya electoral que serveixen per apropar el projecte socialista als rubinencs i rubinenques.
Veure més
Segona fira medieval a Sant Jordi Parc
Segona fira medieval a Sant Jordi Parc
El diumenge 10 de maig, el PSC de Rubí vam assistir a la 2a fira medieval de Sant Jordi Parc. Un èxit de participació a una activitat celebrada el cap de setmana a aquest barri. Una festa per joves i grans, amb degustació de menjars i exposició d’articles artesanals. Felicitats per aquesta bona iniciativa.
Veure més
Cruz de Mayo a Ca n’Oriol
Cruz de Mayo a Ca n’Oriol
El diumenge 10 de maig, el PSC de Rubí vam participar de la celebració de la Cruz de Mayo organitzada per la Casa de Andalucía de Rubí. Aquest acte de germanor cant i ball s’ha realitzat al llarg del diumenge al parc de Ca n’Oriol. Una jornada concorreguda d’actuacions musicals que s’ha completat amb una paella popular. Enhorabona per l’èxit de participació i gràcies per convidar-nos.
Veure més
Morgadeces
Morgadeces
El diumenge 10 de maig, el PSC de Rubí ha assistit a l’actuació de l’artista monologuista Ana Morgade a La Sala per tal de veure el seu espectacle ‘Morgadeces’. Participar de la cultura, sigui de la índole que sigui, és per nosaltres una satisfacció. Aquesta vegada, vam passar una bona estona rient amb un teatre municipal ben atapeït de rubinencs i rubinenques.
Veure més
Cursa de muntanya de Rubí
Cursa de muntanya de Rubí
El diumenge 10 de maig, El Centre Excursionista de Rubí (CER) va celebrar la 15 edició de la Cursa de Muntanya de Rubí. La marxa de gairebé 12 quilòmetres s'ha iniciat i acabat a La Llana, al costat del pavelló esportiu. Aquesta activitat ha reunit més de 400 participants en la categoria d'adults i una trentena de nens i nenes, que van poder gaudir d'un matí d'esport. Hector Suárez, atleta aficionat i membre de la candidatura del PSC de Rubí va participar a la prova aconseguint un resultat de 1 hora 2 minuts. L'esport és per nosaltres un element de cohesió de la nostra societat i que ens ajuda a aconseguir una ciutat més saludable. Enhorabona per la gran participació i èxit any rere any.
Veure més
Nit  de flamenc a la Peña Calixto Sánchez
Nit de flamenc a la Peña Calixto Sánchez
El dissabte 9 de maig, el PSC de Rubí vam assistir a una nit de flamenc a la Peña Calixto Sánchez. Com sempre, gran assitència de públic gaudint del ball i cant. Enhorabona per l’organització i el bon ambient aconseguit.
Veure més
Cruz de mayo Asociación Rociera Andaluza de Rubí
Cruz de mayo Asociación Rociera Andaluza de Rubí
El diumenge 3 de maig, el PSC de Rubí vam assistir a la celebració de la Cruz de mayo al centre cívic de Can Fatjó. Una trobada que va aglutinar un bon nombre de veïns i veïnes al voltant de la música i la cultura andalusa, que al mes de maig té tradició de celebrar ‘el mes de las cruces’. Felicitats per l’organització de l’acte.
Veure més
Manifestació 1 de maig dia del treballador
Manifestació 1 de maig dia del treballador
El divendres 1 de maig, el PSC de Rubí vam participar de la manifestació celebrada a Barcelona per commemorar el dia del treballador. Aquesta multitudinària congregació és un enclavament molt important del calendari socialista que porta per bandera la lluita obrera. La defensa dels drets dels treballadors i treballadores és per nosaltres abc de la nostra política, que posa per davant a les persones. Aquest any es compleixen 125 anys de la primera manifestació de treballadors a tot l’estat.
Veure més
NO DEIXAREM QUE NINGÚ ES QUEDI PEL CAMÍ
NO DEIXAREM QUE NINGÚ ES QUEDI PEL CAMÍ
En els darrers mesos, molts mitjans de comunicació es fan ressò de les declaracions de polítics que diuen que la recuperació econòmica és un fet, que ja està aquí i que ha arribat a totes les llars per quedar-se. Ho diuen basant-se en dades macroeconòmiques que només van en benefici d'uns pocs o en dades d'atur que, malgrat tenir una evolució positiva en termes numèrics, amaguen al darrere situacions de precarietat laboral que deixen moltes persones en risc d'exclusió social. En definitiva, que la recuperació econòmica no ha arribat per a tothom ni tan sols per aquell es persones que han trobat una feina en condicions de precarietat.
Veure més
Vermut musical al Celler
Vermut musical al Celler
El diumenge 26 d’abril, el PSC de Rubí vam assistir al vermut musical que es va celebrar al Celler. Una iniciativa molt bona per aplegar cultura, música amb un indret privilegiat de Rubí. Dinamitzar els equipaments de la nostra ciutat és una prioritat per a nosaltres, per tal de portar la cultura a tothom amb un ventall d’activitats atractiu.
Veure més
Mercadal solidari AAVV 25 de setembre
Mercadal solidari AAVV 25 de setembre
El diumenge 26 d’abril, el PSC de Rubí va assistir al mercadal solidari que organitza l’Associació de Veïns del barri 25 de setembre, cada darrer diumenge de mes. Com sempre donem enhorabona per l’organització d'aquest rastre, que per la tarda es va complementar amb una gimcana infantil. Engrescar a la ciutadania amb activitats als barris és un encert i fa que la ciutat estigui ben viva. Felicitats per aquesta acció solidària que es va profitosament consolidant.
Veure més
Amb rubinencs i rubinenques a la Feria de Abril
Amb rubinencs i rubinenques a la Feria de Abril
El dissabte 25 d’abril, el PSC de Rubí va acompanyar a un bon nombre de rubinencs i rubinenques a la Feria de Abril del Fòrum de Barcelona. Una nit de germanor i bon ambient a un enclavament ja mític al calendari de celebracions relacionades amb la cultura andalusa. Vam gaudir de la música, de la congregació festiva i es va coincidir amb companys i companyes com el nostre parlamentari europeu Javi López i Lourdes Muñoz.
Veure més
Portes obertes a la Finca Font del Ferro
Portes obertes a la Finca Font del Ferro
El diumenge 19 d’abril, el PSC de Rubí vam participar de les portes obertes a la finca Font del Ferro. Un dia molt especial on la ciutadania pot observar el profitós treball allà realitzat en pro de la inclusió. Aquest centre especial de treball ha de ser un orgull per la nostra ciutat i per tant promourem la reforma integral d’aquest equipament municipal d’atenció social i educativa per a persones discapacitades adultes. Una aposta responsable que ens ha d’omplir de goig a tots i totes.
Veure més
Festa Unión Extremeña
Festa Unión Extremeña
El dissabte 18 d’abril, el PSC de Rubí va acompanyar, com cada any, als amics i amigues de la Unión Extremenya a la seva celebració al parc de Ca n’Oriol. Una trobada dinar de germanor on gaudir de menjars autòctons, participant de la seva congregació amb un gran nombre de ciutadans i ciutadanes que es van sumar. Felicitats a l’organització per aquest nou èxit.
Veure més
Reunió amb Joves
Reunió amb Joves
El divendres 17 d’abril, el PSC de Rubí vam realitzar reunió amb joves. Aquesta productiva trobada ens serveix per reafirmar les necessitats que té el nostre jovent i el seu compromís per gaudir d’una ciutat amb el major nombre d’oportunitats per tots i totes, on l’ocupació és una de les grans preocupacions, així com el civisme i l’oci. Escoltar de viva veu les seves propostes és enriquir el projecte socialista per aconseguir que Rubí esdevingui un bon futur per ells i elles.
Veure més
RUBÍ, ON ÉREM, SOM I SEREM
RUBÍ, ON ÉREM, SOM I SEREM
En ocasions cal fer memòria per valorar el que tenim. Els i les socialistes apel·lem a aquesta memòria dels nostres veïns i veïnes per parlar de les transformacions de la ciutat en els darrers 12 anys. I ens sentim responsables i satisfets amb les millores que Rubí ha experimentat amb els governs socialistes, dels quals he format part activament durant 10 anys. ...
Veure més
UCFR Rubí
UCFR Rubí
El dimarts 31 de març, el PSC de Rubí va participar de la reunió per la creació del moviment ‘Unitat Contra el Feixisme i el Racisme’ a Rubí. La trobada realitzada a l’Ateneu Municipal va servir per constituir aquest nucli local que congrega entitats, organitzacions, partits polítics i ciutadans i ciutadanes. Amb la voluntat d’aconseguir entre tots i totes una societat més justa e igualitària, el PSC de Rubí s’adhereix a aquesta plataforma que unifica un moviment social contra l’extrema dreta amb l’objectiu de contrarestar els arguments feixistes que discriminen la població immigrada i els seus drets.
Veure més
Festival benèfic AAVV El Portal de Ca n’Oriol
Festival benèfic AAVV El Portal de Ca n’Oriol
El diumenge 29 de març, el PSC de Rubí va assistir al festival benèfic celebrat a La Sala i organitzat per l’Associació de Veïns d’El Portal de Ca n’Oriol. Una tarda plena d’emocions amb un teatre ple de gom a gom que ens va fer gaudir a tots d’un divers espectacle ple de jovent i amb nombroses disciplines artístiques. Felicitats per la bona organització i per l’èxit de participació.
Veure més
Rastre solidari AAVV 25 de Setembre
Rastre solidari AAVV 25 de Setembre
El diumenge 29 de març, el PSC de Rubí va assistir al rastre solidari organitzat per l’Associació de Veïns del barri 25 de Setembre. Una oportunitat per parlat amb veïns i veines d’aquesta zona de la ciutat que es van congregar per tal de comprar productes artesanals i de segona mà en pro d’una bona causa. Una excel•lent iniciativa que novament va comptar amb nombroses persones interessades. Enhorabona per l’organització.
Veure més
Migas a l’AAVV de Can Fatjó
Migas a l’AAVV de Can Fatjó
El dissabte 28 de març, el PSC de Rubí vam poder compartir taula amb els bons amics de l’Associació de Veïns de Can Fatjó a un dinar de germanor menjant migas. Una oportunitat bona per compartir converses amb ciutadans i ciutadanes del barri de Can Fatjó i poder conèixer de la seva mà les seves necessitats i les seves demandes per la nostra estimada ciutat. Enhorabona per la iniciativa i la participació.
Veure més
Trobada amb el Club Olímpic Can Fatjó
Trobada amb el Club Olímpic Can Fatjó
El PSC de Rubí hem realitzat reunió amb el Club Olímpic Can Fatjó, una de les emblemàtiques entitats esportives de Rubí. Va ser una trobada molt profitosa i que va tractar de molts temes que ens afecten com a ciutat sota la índole de l’esport com a element de cohesió i base per la nostra ciutat. Agraïm la seva atenció i la important tasca que venen realitzant al llarg dels anys.
Veure més
Visita Casa Cultural Àrab
Visita Casa Cultural Àrab
El divendres 27 de març, el PSC de Rubí va assistir a una trobada a la Casa Cultural Àrab. Una profitosa reunió amb aquesta comunitat de ciutadans que va servir per parlar de les seves inquietuds, necessitats i desitjos per Rubí. Amb una nombrosa assistència es van poder debatre nombrosos temes que ens afecten a tots amb l’atenció que requereix aquesta ciutadania tan arrelada ja a la nostra ciutat. Gràcies per l’hospitalitat brindada i per l’aportació de reptes que ens fem nostres pel projecte que construirem tots junts.
Veure més
Presentació llibre ‘Luces y sombras del pasado’
Presentació llibre ‘Luces y sombras del pasado’
El PSC de Rubí, ferm defensor de la cultura a la nostra ciutat, ha participat a la presentació del llibre ‘Luces y sombras del pasado’ de l’autora Nuria de Espinosa. Una novel·la emmarcada a la guerra civil i la revolta franquista. Un bon grapat de persones van assistir a dit acte celebrat a l’auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler, d'aquest llibre amb primera edició solidària. Felicitats a l’autora per aquesta gran acollida.
Veure més
Calçotada Zona Nord
Calçotada Zona Nord
El diumenge 22 de març, el PSC de Rubí ha assistit a la calçotada de germanor organitzada per l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Ha estat un plaer compartir taula amb els bons amics d’aquest barri de Rubí i dialogar vers la ciutat en una jornada distesa amb un gran èxit de participació. Felicitats a l’organització.
Veure més
Reunió amb 'A mi lindo Ecuador'
Reunió amb 'A mi lindo Ecuador'
El dissabte 21 de març, el PSC de Rubí s’ha reunit amb integrants de l’Associació ‘A mi lindo Ecuador’. Ha estat una trobada molt profitosa per debatre vers la política local i les preocupacions que perceben aquest col•lectiu de ciutadans i ciutadanes. Conèixer de primera mà les seves necessitats, les seves problemàtiques, escoltant amb atenció del seu dia a dia és un exercici que ens enriqueix per construir el nostre projecte socialista comú, que busca crear, entre tots i totes, un Rubí territori d’oportunitats per a tothom amb el prisma de la igualtat i la justícia social.
Veure més
Presentació del llibre ‘En busca del símbolo’
Presentació del llibre ‘En busca del símbolo’
El divendres 20 de març, el PSC de Rubí vam participar de la presentació, a la biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, del llibre ‘En busca del símbolo’, de la rubinenca Concepción Sánchez Labrador. Una historia d’intriga i ciència ficció que s’ubica en torn a la muntanya de Montserrat. Participar de la cultura de la nostra ciutat és un tot un plaer i satisfacció. Enhorabona a l’autora per la presentació d’aquesta obra i per la trajectòria literària.
Veure més
Manifestació contra els abocadors
Manifestació contra els abocadors
El divendres 20 de març, el PSC de Rubí vam participar de la multitudinària manifestació organitzada per la plataforma anti abocadors i que buscava congregar el major nombre de ciutadans i ciutadanes de Rubí en pro d’una ciutat saludable on no s’estableixin més abocadors com es preveu amb el futur abocador de Can Balasc. Va ser una tarda on gairebé 2000 rubinencs i rubinenques van dir ben clar que s’oposen a les males pràctiques de gestió dels abocadors ja oberts i que faran front per la no obertura d’un tercer abocador. Un èxit de participació, malgrat la pluja. Enhorabona a l’organització.
Veure més
Matanza do Porco
Matanza do Porco
El diumenge 15 de març, el PSC de Rubí ha participat de la tradicional trobada la ‘Matanza do Porco’ organitzada per la Irmandade Galega de Rubí. Aquesta jornada que aplega des de fa més de 30 anys a un bon nombre de ciutadans al voltant de la cultura galega i del bon gust per l’àpat de la carn del porc ha estat un èxit de participació. Donem l’enhorabona per l’organització d’aquesta consolidada festa que vam gaudir. Felicitats i per molts anys més!.
Veure més
Bicicletada per la igualtat
Bicicletada per la igualtat
El dissabte 14 de març, el PSC de Rubí va organitzar la ‘Bicicletada per la Igualtat’ amb la col·laboració del Club Ciclista Rubí i l’Associació esplai Riu Roig. Malgrat les circumstàncies meteorològiques que dictaven pluja i fred es va realitzar profitosa activitat de suport a l’esport per la bona causa de la Igualtat. Una jornada de germanor per gaudir del recorregut de l’Anella Verda de Rubí que dóna la volta a la nostra ciutat i que suposa assentar les bases de dotar al nostre municipi d’una xarxa de vials bici que esdevinguin solucions de mobilitat i un itinerari lúdic esportiu.
Veure més
Amb El Cent Patins, campió de la Lliga Nacional Aleví
Amb El Cent Patins, campió de la Lliga Nacional Aleví
El dissabte 14 de març, el PSC de Rubí va assistir al partit disputat contra l’equip dels Alas de Sagunt que els hi atorgava el títol de la lliga nacional aleví. Un match que es va portar l’equip de Rubí amb un contundent 8-3 i després amb un 3-1 que certificava la victòria del títol. Enhorabona pel triomf i per la temporada realitzada!
Veure més
Trobada amb veïns i veïnes del barri d’ El Pinar
Trobada amb veïns i veïnes del barri d’ El Pinar
El dimarts 10 de març, el PSC de Rubí vam realitzar trobada amb veïns i veïnes del barri d’El Pinar. Una estona que va resultar molt interessant perquè es va parlar de problemàtiques i dels reptes que ha d’afrontar aquest barri en comunió al progrés de la ciutat. Aspectes com la dinamització d’activitats, la seguretat, les relacions interveïnals i les relacions intergeneralcionals van ser part de les temàtiques tractades, aportacions que van ser recollides per tenir-les ben presents a la nostra aposta de política eficient de proximitat.
Veure més
Escoltem als joves
Escoltem als joves
El dijous 12 de març, el PSC de Rubí juntament amb les Joventuts Socialistes de Catalunya vam estar recollint propostes dels i les joves a l’Institut Duc de Montblanc. Una enriquidora acció de feedback polític on la ciutadania més jove ens va parlar de les seves problemàtiques, dels reptes que volen portar endavant i de les dificultats amb les que es troben diàriament. Hem de donar resposta a les seves necessitats d’ocupació, habitatge, formació i oci. Perquè els nostres joves són present i futur.
Veure més
14 de març - Bicicletada per la IGUALTAT
14 de març - Bicicletada per la IGUALTAT
El dissabte 14 de març, el PSC de Rubí organitza, amb la col·laboració del Club Ciclista de Rubí i l'Associació Riu Roig, una jornada bicicletada per la Igualtat. Un dia on els majors de 12 anys podran fer recorregut de l’Anella Verda de Rubí i els infants gaudir d’activitats i jocs. Les inscripcions es poden fer dijous 12 i divendres 13 a PSC de Rubí (C/ Cal Príncep 27-29) de 17 a 20h i també el mateix dia 14 de març (a partir de les 9:15h) a l’Arboretum Castell, lloc on es farà la sortida de l’itinerari, a les 10 del matí. Fem esport per la Igualtat. Participa!
Veure més
Trobada amb veïns i veïnes del sector Z - S.XXI
Trobada amb veïns i veïnes del sector Z - S.XXI
El dilluns 9 de març, el PSC de Rubí ha realitzat trobada amb l'associació de veïns S.XXI, ciutadans del sector Z de Rubí. Una visita profitosa a aquesta zona de Rubí que ens serveix, com sempre, per entendre a peu de carrer les veritables necessitats i inquietuds del veïnatge. Conversar i atendre de primera mà la realitat dels nostres carrers i barris és un exercici vital per exercir eficientment la política de la prosperitat, una de les característiques principals de la construcció del projecte Socialista.
Veure més
35è aniversari Peña Calixto Sánchez
35è aniversari Peña Calixto Sánchez
El dissabte 7 de març el PSC de Rubí ha assistit a la vetllada flamenca organitzada per la Peña Calixto Sánchez que commemorava el 35è aniversari d’aquesta històrica entitat cultural de Rubí. Una nit plena d’emocions on s’ha fet renovació de ‘La Madrina’ de l’entitat i on es va gaudir de nombroses i bones actuacions musicals. Felicitats i per molts anys més!
Veure més
Trobada amb veïns i veïnes de Sant Jordi Parc
Trobada amb veïns i veïnes de Sant Jordi Parc
El divendres 6 de març, el PSC de Rubí hem realitzat trobada amb veïns i veïnes del barri de Sant Jordi Parc. Ha estat una tarda molt profitosa coneixent a peu de carrer les demandes i inquietuds de la ciutadania d’aquesta zona de Rubí. Hem escoltat amb atenció què es podria millorar a la nostra ciutat per tal de construir entre tots i totes una ciutat millor. Continuem pensant que la política de proximitat, atenent de ben a prop a les persones és i serà l’aposta correcta per encetar el millor projecte comú.
Veure més
ESCOLTAR RUBÍ. SEMPRE A PEU DE CARRER
ESCOLTAR RUBÍ. SEMPRE A PEU DE CARRER
Coneixem Rubí però mai no s’està prou a peu de carrer. Els socialistes ens hi abocarem. Traslladarem amb regularitat el despatx d’alcaldia als barris per conèixer de primera mà les inquietuds dels nostres veïns i veïnes. Prendre el pols a peu de carrer dels nostres veïns és la millor brúixola que ens guiarà a prendre les decisions més encertades. Perquè volem formar part del dia a dia dels barris de la nostra ciutat. Estem convençuts que d’aquesta manera tots podrem decidir quines són les millors accions que necessita Rubí. ...
Veure més
Dia de convivència Día de Andalucía
Dia de convivència Día de Andalucía
El diumenge 1 de març, el PSC de Rubí hem gaudit de la trobada popular al Parc de Ca n’Oriol amb el motiu d’aplegament en convivència celebrant el Día de Andalucía. Un gran dia festiu en convocatòria per les famílies i amics que busca reunir el major nombre de persones possibles al voltant de la bona música en directe i menjars autòctons. Felicitar a l’organització per aconseguir un èxit de participació ciutadana any rere any i gràcies per la bona acollida popular.
Veure més
Día de Andalucía
Día de Andalucía
El dissabte 28 de febrer, el PSC de Rubí ha participat dels actes de commemoració del Día de Andalucía. Amb l’ofrena floral, la missa rociera i el menjar de germanor al Parc de Ca n’Oriol s’ha gaudit d’una gran jornada, sempre d’èxit, on es posa en valor la cultura andalusa i la bona gent que d’aquesta terra han vingut a Catalunya.
Veure més
Conferència Fernando Casero Rodríguez
Conferència Fernando Casero Rodríguez
El divendres 27 de febrer, el PSC de Rubí va assistir a la conferència del Senyor Fernando Casero Rodríguez, organitzada per la Coordinadora d’Entitats Culturals Andaluses de Rubí (CECAR) a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler. La xerrada va ser molt interessant, tractant sobre drets humans, sostenibilitat medi ambient, obrint-se un debat, a la fi de la ponència, d’intercanvi de reflexions sobre les perspectives de futur de la regió andalusa i dels prejudicis que tenen estigmatitzades, moltes vegades, a les persones d’aquesta terra agermanada amb la nostra.
Veure més
Reunió de treball mobilització contra els abocadors
Reunió de treball mobilització contra els abocadors
El dimarts 24 de febrer, el PSC de Rubí ha participat a la reunió de la plataforma contra els abocadors celebrada a l’Associació de Veïns de Can Fatjó. El motiu d’aquesta reunió de treball era la preparació de la mobilització ciutadana acordada pel dia 20 de març. Aquesta manifestació busca ser un èxit de participació i per tant s’ha de sumar esforços per la difusió i reclam popular. S’ha acordat crear comissions obertes per enllestir les accions a realitzar per tal de comunicar l’esdeveniment i coordinar totes les eines que puguin fer possible la gran congregació. Rubí no vol ser l’abocador metropolità. Tanquem Can Carreras, aturem Can Balasc!
Veure més
Mercadal solidari 25 de Setembre
Mercadal solidari 25 de Setembre
El diumenge 22 de febrer, el PSC de Rubí va participar del mercat de productes artesans i de segona mà organitzat per l’associació de veïns 25 de Setembre. El motiu de la congregació era donar oportunitats a paradistes que en gran part eren entitats solidàries i particulars jubilats o persones en situació d’atur. Expressem la nostra enhorabona perquè va ser tot un èxit de participació aquesta iniciativa ciutadana que buscava dinamitzar l’activitat del barri donant suport a aquells que més ho necessiten.
Veure més
Inauguració de l’esplai Riu Roig
Inauguració de l’esplai Riu Roig
El dissabte 21 de febrer el PSC de Rubí va participar de la festa d’inauguració de l’esplai Riu Roig. Aquesta activitat va comptar amb la col·laboració dels Castellers de Rubí, els Geganters de Rubí, la Colla de Geganters del Teresa Altet, Arquers Rubí, entre altres... Amb la intenció de donar-se a conèixer a la ciutadania l’esplai, tot i la pluja, va fer una bona convocatòria de ciutadans i jovent que van gaudir de les activitats.
Veure més
Cata de vins acte Día de Andalucía
Cata de vins acte Día de Andalucía
El dissabte 21 de febrer el PSC de Rubí va gaudir de la cata de vins que va organitzar CECAR dintre del calendari d’actes del Día de Andalucía. El Celler Municipal va ser testimoni d’una gran explicació sobre vins blancs autòctons de la regió andalusa i es va aprofitar mitjançant una cata per aprendre i fer degustació.
Veure més
Obra de teatre 'El Goya'
Obra de teatre 'El Goya'
El dissabte 21 de febrer el PSC de Rubí vam assistir a l’obra de teatre ‘El Goya’ de la companyia Almocafre de Montalbán (Córdoba), a ‘La Sala’. Aquesta companyia teatral fa anys que realitza representacions a la nostra ciutat perquè part dels seus components van ser ciutadans nostres i conserven d’arrel el sentiment de portar la cultura a Rubí. Va ser bona estona, la viscuda veient aquesta comèdia molt ben interpretada per ells i elles.
Veure més
Tertúlia ‘Inquietuds quotidianes’
Tertúlia ‘Inquietuds quotidianes’
El divendres 20 de febrer el PSC de Rubí va col·laborar amb l’Associació de Dones Creatives del Vallès en la xerrada debat ‘Inquietuds quotidianes’, activitat realitzada a l’Ateneu Municipal que buscava parlar de les necessitats de les famílies que s’enfronten als efectes de la crisi econòmica que patim. Va ser un debat profitós per atendre situacions de la realitat del dia a dia sota la visió en particular de les dones.
Veure més
Reunió Plataforma Rubí Sense Abocadors
Reunió Plataforma Rubí Sense Abocadors
El dijous 19 de febrer el PSC de Rubí vam assistir a la reunió al CRAC convocada per la plataforma Rubí Sense Abocadors. El motiu d’aquesta congregació va ser acordar una gran mobilització en contra dels abocadors. Aquesta manifestació s’ha programat pel dia 20 de març i es vol conscienciar a la ciutadania de la importància que té anar tots plegats en contra de les actuacions de l’empresa encarregada i la gestió que està fent dels residus.
Veure més
Presentació Federalistes d'Esquerres
Presentació Federalistes d'Esquerres
El dijous 19 de febrer el PSC de Rubí vam participar de l’acte de presentació de Federalistes d’Esquerres a Rubí. La xerrada debat amb el nom ‘El federalisme i els valors de l’esquerra’ es va realitzar a l’Ateneu Municipal i va sentar les bases d’aquesta iniciativa a la nostra ciutat.
Veure més
L'ANELLA VERDA DE RUBÍ
L'ANELLA VERDA DE RUBÍ
Rubí és una ciutat moderna i sostenible que ha de disposar de carrils bici. Amb aquesta premissa vam començar a treballar un grup de persones, de dins i fora del PSC, per presentar una proposta realista i possible, com totes les que presentarem al nostre programa electoral. Rubí té mancança d’infraestructures destinades a la pràctica de l’esport a l’aire lliure, el senderisme i la circulació de bicicletes, ...
Veure més
Trobada amb veïns i veïnes de la Plana de Can Bertran
Trobada amb veïns i veïnes de la Plana de Can Bertran
El dimecres 11 de febrer, el PSC de Rubí hem realitzat trobada amb veïns i veïnes de la Plana de Can Bertran. Ha estat una tarda molt productiva, coneixent les inquietuds de la ciutadania d’aquest barri. Escoltar com podem millorar la nostra ciutat per aquells i aquelles que més de prop et comuniquen què necessita Rubí, és una experiència necessària per tal de crear entre tots i totes el millor projecte comú.
Veure més
Festival Solidari AAVV de Ca n’Oriol
Festival Solidari AAVV de Ca n’Oriol
El dissabte 7 de febrer el PSC de Rubí vam assistir al Festival Solidari que celebrava l’Associació de Veïns de Ca n’Oriol. Aquesta trobada que es va realitzar al teatre municipal La Sala i que aglutinava nombroses actuacions musicals de diverses disciplines, va ser un gran èxit de participació. Felicitem als organitzadors per la consecució d’aquest gran acte solidari.
Veure més
EN DEFENSA DE LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS
EN DEFENSA DE LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS
L’educació 0-3 anys és per als Socialistes un compromís. Creiem que aquesta etapa és fonamental en el desenvolupament de la vida d’un infant. Avui, al Ple Municipal, hem discutit una moció per defensar el sistema d’escoles bressols públiques i el seu finançament. ...
Veure més
Missa rociera celebració dia de La Candelaria
Missa rociera celebració dia de La Candelaria
El diumenge 1 de febrer, el PSC de Rubí vam assistir a la missa rociera que realitzava l’entitat local Asociación Rociera Andaluza de Rubí celebrant la festa de La Candelaria. Posteriorment va participar a l’ofrena del ‘Vino de honor’, gran acte de germanor obert a la ciutadania.
Veure més
Festival 30 anys del programa 'Raíces del Sur'
Festival 30 anys del programa 'Raíces del Sur'
El dissabte 31 de gener, el PSC de Rubí vam acompanyar als grans professionals de Ràdio Rubí en la celebració del 30è aniversari del programa ‘Raíces del Sur’. L’acte va omplir el teatre municipal La Sala, fent gaudir al públic de bona música. Felicitats per la trajectòria i per molts anys més!
Veure més
Signatura compromís per l’estabilitat i consolidació de la plantilla de l’Ajuntament de Rubí
Signatura compromís per l’estabilitat i consolidació de la plantilla de l’Ajuntament de Rubí
El dijous 29 de gener, el PSC de Rubí juntament amb UGT, ERC i AUP ha signat acord per consolidar els llocs de treball dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament. La voluntat política del nostre partit passa per posar en valor al gran actiu de professionals que estan al servei de la ciutadania i que fan possible el bon funcionament de la maquinària municipal. Generar ocupació i defensar els drets laborals són prioritat de base, per nosaltres.
Veure més
Trobada amb Asociación Rociera Andaluza de Rubí
Trobada amb Asociación Rociera Andaluza de Rubí
El divendres 23 de gener, el PSC de Rubí vam fer una trobada amb els bons amics i amigues de la Asociación Rociera Andaluza de Rubí per tal de conèixer les seves inquietuds i aprofundir a les accions que realitzen al llarg de l’any, entre elles el Corpus i el Festival Solidari ‘Noche buena para todos, ningún niño sin Navidad’, que ja porta 20 edicions. Va ser una conversa molt enriquidora que ens serveix per valorar el seu treball en pro de defensar la cultura i la solidaritat comunitària.
Veure més
Premis AAVV El Mercat
Premis AAVV El Mercat
El divendres 16 de gener, el PSC de Rubí hem participat del lliurament dels premis de l’Associació de Veïns El Mercat, acte celebrat a l’Ateneu Municipal. Aquests premis s’entreguen des de fa ja 8 anys i guardonen a persones i entitats de Rubí i s’esdevenen un reconeixement a la bona tasca realitzada, en diferents àrees, que reverteixen en la nostra població.
Veure més
Visita zona Can Fatjó
Visita zona Can Fatjó
El divendres 16 de gener, el PSC de Rubí hem fet passejada, verificant el terreny, per recollir les inquietuds dels veïns i veïnes del barri de Can Fatjó i així poder atendre les necessitats per compartir projecte de ciutat.
Veure més
Trobada amb veïns i veïnes de Can Fatjó
Trobada amb veïns i veïnes de Can Fatjó
El dimecres 14 de gener, el PSC de Rubí hem realitzat trobada amb veïns i veïnes de Can Fatjó. Aquestes converses són del tot productives per conèixer de primera mà les vostres inquietuds i problemàtiques diàries. Amb la voluntat de construir entre tots i totes un Rubí millor, ens comprometem a treballar amb proximitat, traslladant, si rebem la confiança i suport dels ciutadans i ciutadanes el proper 24 de maig, el despatx d’alcaldia als barris, per atendre les necessitats a prop de tothom, la realitat sempre al costat teu.
Veure més
La meva ciutat, on visc, on passejo, on compro
La meva ciutat, on visc, on passejo, on compro
Els que em coneixeu sabeu com m’agrada passejar i comprar a Rubí. Ho faig perquè m’estimo la ciutat i perquè trobo totes aquelles coses que necessito. El tracte personalitzat i amable és un valor que només trobem en el petit comerç local. Per això, l’ aposta pel comerç de proximitat és un element central del projecte socialista. L’any 2003 vam ser els socialistes els que vam crear la primera regidoria de comerç a Rubí, regidoria que un parell de mesos després, amb el pacte polític per a la governabilitat de la ciutat, va ser conduïda per una altra formació política.
Veure més
Exposició Fotogràfica de Miquel Planchart
Exposició Fotogràfica de Miquel Planchart
El divendres 9 de gener, el PSC de Rubí ha gaudit de la presentació de l’exposició fotogràfica 3D “Paisatges de l’Ànima”, de l’artista rubinenc Miquel Planchart, . Aquest recull d’imatges estereoscòpiques es poden veure a la sala Cèsar Martinell del Celler Municipal. Una bona oportunitat per participar de la profitosa cultura de la nostra ciutat, patrimoni de tots i totes.
Veure més
1a Zambomba Flamenca
1a Zambomba Flamenca
El diumenge 21 de desembre, el PSC de Rubí ha gaudit de la celebració de la 1ª Zambomba Flamenca a la Casa d’Andalusia de Rubí. Aquesta festa de solidaritat on es recollien aliments per persones necessitades, ha aglutinat a un nombrós col·lectiu de persones que s’han reunit per realitzar un dinar de germanor acompanyat de flamenc. Bona iniciativa que ha conjugat arrels, solidaritat i sentiment nadalenc.
Veure més
Festival de nadales flamenques
Festival de nadales flamenques
El diumenge 21 de desembre, el PSC de Rubí ha assistit, amb goig, al festival de nadales flamenques, que aquest any ha tingut la novetat de celebrar-se a l’exterior, a les portes de l’església de Sant Pere, vora el foc. Aquest certamen de nadales ha estat ofert per la Hermandad Rociera i per la Peña Calixto Sánchez. Una trobada molt entranyable que any rere any agrupa a més gent que acaba cantant i gaudint del ritme d’aquests cançons tradicionals nadalenques.
Veure més
Trobada amb AAVV de la Plana de Can Bertran
Trobada amb AAVV de la Plana de Can Bertran
El dissabte 20 de desembre, el PSC de Rubí hem acompanyat als bons amics i amigues de l’associació de veïns de la Plana de Can Bertran a la seva germanor trobada de nadal i hem compartit bons desitjos per aquestes festes i per el nou any 2015.
Veure més
Contra la pobresa, futurs d'Inclusió
Contra la pobresa, futurs d'Inclusió
El dilluns 15 de desembre, el PSC de Rubí ha celebrat una jornada de treball, trobada amb les entitats i ciutadania per tal de debatre sobre la Inclusió com a motor del Desenvolupament Social. Amb la participació de la diputada socialista Eva Granados i la representat d'ECAS, Sonia Fuertes, Ana Maria Martínez ha emmarcat les polítiques necessàries per fer de Rubí una ciutat inclusiva, territori d'oportunitats per a tots i totes, on ningú resti exclòs.
Veure més
20a edició festival  ‘Nochebuena para todos, ningún niño sin Navidad’
20a edició festival ‘Nochebuena para todos, ningún niño sin Navidad’
El dissabte 13 de desembre, el PSC de Rubí ha participat del festival benèfic ‘Nochebuena para todos, ningún niño sin Navidad’, organitzat per la Asociación Rociera Andaluza de Rubí i que aquest any celebrava la edició número 20. Any rere any aquesta germanor d’artistes que omple el teatre municipal La Sala busca aconseguir, amb la recaptació, el major nombre de donatius, joguines i aliments. Felicitem a l’entitat organitzadora i a tots els col·laboradors per la seva gran mostra de solidaritat.
Veure més
9a Edició Premis al Civisme
9a Edició Premis al Civisme
El diumenge 14 de desembre, el PSC de Rubí ha participat de la celebració de la 9a edició dels Premis al Civisme, que aglutinen bons projectes en pro de treballar la bona convivència i la cohesió social. Felicitats a tots els participants i especialment a la iniciativa guanyadora: ‘Caçadors de Trastets’.
Veure més
XXIX Aniversari de La Casa de Andalucía de Rubí
XXIX Aniversari de La Casa de Andalucía de Rubí
El diumenge 14 de desembre, el PSC de Rubí ha gaudit de la celebració del 29e aniversari de La Casa de Andalucía de Rubí. Entitat ben arrelada a la ciutat que treballa el foment de la cultura andalusa i que té el suport de nombroses persones que en aquest important dia no han volgut faltar a l’esdeveniment d’amistat, ball i cant.
Veure més
Xocolatada de Nadal AAVV 25 de Septiembre
Xocolatada de Nadal AAVV 25 de Septiembre
El diumenge 14 de desembre, el PSC de Rubí ha acompanyat als bons amics i amigues de l’Associació de Veïns del barri 25 de septiembre, en la seva xocolatada popular de nadal, que busca la recollida solidària de joguines per nenes i nens necessitats. Agraïm als organitzadors el bon treball i al veïnatge la seva tasca de germanor i compromís amb el barri.
Veure més
4a Edició del Poema de Nadal
4a Edició del Poema de Nadal
El diumenge 14 de desembre, el PSC de Rubí ha assistit a la celebració de la quarta Edició del Poema de Nadal. Aquesta representació teatral del poema escrit per Josep Maria Segarra, que s’esdevé al teatre municipal La Sala, és un excel·lent exponent de la tradició catalana a la nostra ciutat i en aquestes dates, meravellosa posada en escena del misteri nadalenc.
Veure més
LXXXVIII Edició dels Campionats de Catalunya de Boxa
LXXXVIII Edició dels Campionats de Catalunya de Boxa
El dissabte 13 de desembre, el PSC de Rubí ha gaudit de les finals del 88è Campionat de Catalunya de Boxa celebrat a la nostra ciutat. Aquesta competició que ha reunit 250 boxejadors s’ha desenvolupat al Club de Boxa Rubí i ha estat tot un èxit de públic. Felicitem als organitzadors per la participació i als esportistes d’aquesta completa disciplina que comporta molt esforç i noble respecte entre els contrincants.
Veure més
Trobada amb AAVV El Portal de Ca n'Oriol
Trobada amb AAVV El Portal de Ca n'Oriol
El dijous 11 de desembre, el PSC de Rubí hem acompanyat als bons amics de l’Associació de veïns de El Portal de Ca n’Oriol per compartir les seves preocupacions alhora d’oferir el millor servei a totes aquelles persones que utilitzen les seves instal·lacions. És per nosaltres un compromís escoltar a les entitats per tal de conèixer, de primera mà, les seves necessitats, sabent de la importància del treball que realitzen a la nostra ciutat.
Veure més
Trobada amb veïnes i veïns damnificats per la ventada
Trobada amb veïnes i veïns damnificats per la ventada
El dijous 11 de desembre, el PSC de Rubí amb molta preocupació i en solidaritat, ha acompanyat a persones afectades per la forta ventada patida al territori. S’ha comprovat, verificant el terreny, els desperfectes i s’agraeix el bon veïnatge dels ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat i en especial el de les urbanitzacions, que han patit aquests greus danys i que s’estan ocupant, juntament amb el gran suport i esforç dels treballadors i treballadores del nostre Ajuntament, de poder tornar aviat a la normalitat.
Veure més
Dia internacional contra la violència de gènere
Dia internacional contra la violència de gènere
El dimarts 25 de novembre, el PSC de Rubí ha sortit al carrer a mostrar públicament el rebuig a la violència masclista. Hem compartit la tarda amb els ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat demanant desitjos per una societat millor on no hi tingui cabuda cap violència vers les dones.
Veure més
Presentació futbol base C.F. Juventud 25 de Septiembre
Presentació futbol base C.F. Juventud 25 de Septiembre
El diumenge 23 de novembre, el PSC de Rubí hem acompanyat al C.F. Juventud 25 de Septiembre a la presentació de les seves categories de futbol base. Ha estat un plaer compartir aquesta jornada amb els grans amics del Venti, famílies i afició, sabent de la bona tasca que realitzen amb el jovent, mitjançant l’esport com a element educatiu i de cohesió, a la nostra ciutat.
Veure més
35è aniversari Unión Extremeña de Rubí
35è aniversari Unión Extremeña de Rubí
El dissabte 22 de novembre, el PSC de Rubí ha acompanyat als bons amics i amigues de la Unión Extremeña que celebraven el seu 35è aniversari, al teatre municipal ‘La Sala’. Ha estat un acte de germanor d’entitats de la ciutat, ple de sentiments arrelats de generacions a generacions. La diversitat del patrimoni cultural de Rubí és un veritable i enriquidor orgull per cada un de nosaltres.
Veure més
Trobada amb AAVV Can Vallhonrat
Trobada amb AAVV Can Vallhonrat
El dimarts 18 de novembre, el PSC de Rubí vam tenir l'oportunitat de compartir la tarda amb els bons amics de l'Associació de veïns de Can Vallhonrat. Entendre la ciutat com a un conjunt on tots els barris hi sumen, treballant la dignitat i la cohesió entre zones llindants. Una conversa profitosa per engegar un projecte compromès amb les persones i amb l'entorn natural del nostre territori.
Veure més
Trobada amb AAVV Font de la via
Trobada amb AAVV Font de la via
El dilluns 17 de novembre, el PSC de Rubí ens hem trobat amb membres de l’Associació de Veïns Font de la via. En una profitosa conversa s’ha compartit visió de model de ciutat i de com crear un Rubí més accesible i amable per les persones.
Veure més
Trobada amb Club Ciclista Rubí
Trobada amb Club Ciclista Rubí
El dijous 6 de novembre, el PSC de Rubí s’ha trobat amb components del Club Ciclista Rubí. Hem parlat de l'estima a la bicicleta i de com un grup de persones, socis i col·laboradors, ara amics i amigues, que comparteixen afició per aquest esport tan sacrificat i meravellós, han arribat a crear una bona germanor al voltant del ciclisme, a la nostra ciutat.
Veure més
Trobada amb GAER
Trobada amb GAER
El dilluns 3 de novembre, el PSC de Rubí ens hem trobat amb representants del Gimnàs Artístic Esportiu Rubí (GAER) per compartir reflexions vers la disciplina esportiva que cultiven. Aquesta entitat porta 40 anys promovent la gimnàstica a la nostra ciutat i és per nosaltres un orgull escoltar de primera mà les seves inquietuds, esforços i projectes per continuar la bona feina realitzada.
Veure més
Concentració contra les retallades en sanitat
Concentració contra les retallades en sanitat
El 29 d'octubre, com cada últim dimecres de mes, el PSC de Rubí ha acompanyat als usuaris i personal sanitari del CAP Anton de Borja en la seva reivindicació per una sanitat de qualitat i en contra de les retallades del govern de CIU i el PP.
Veure més
Trobada amb AAVV 25 de Setembre
Trobada amb AAVV 25 de Setembre
El dimarts 28 d'octubre, el PSC de Rubí hem fet passejada per recollir les inquietuds dels veïns i veïnes del barri 25 de setembre i així poder valorar necessitats per compartir projecte de ciutat.
Veure més
Trobada amb AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia)
Trobada amb AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia)
El dimarts 28 d'Octubre, el PSC de Rubí s'ha trobat amb membres d'AVAN i han compartit valors a promoure per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per malalties neurològiques. AVAN té la visió de ser una entitat de referència en el model d’atenció integral per a dites persones i el PSC de Rubí donarà sempre suport, amb responsabilitat social, al bon treball de les entitats que busquen una societat més solidària, compromesa i justa.
Veure més
Trobada amb l'associació 'A mi lindo Ecuador'
Trobada amb l'associació 'A mi lindo Ecuador'
El dilluns 27 d'octubre, el PSC de Rubí ens hem trobat amb els amics de 'A mi lindo Ecuador' per valorar i compartir les necessitats d'aquest col·lectiu a la nostra ciutat.
Veure més
Presentació futbol base Unió Esportiva Rubí
Presentació futbol base Unió Esportiva Rubí
El diumenge 26 d'octubre, el PSC de Rubí ha acompanyat a la Unió Esportiva Rubí a la seva presentació del futbol base. Un acte multitudinari, prova de la importància de l'Esport com a vehicle per la cohesió i l'educació del nostre jovent a Rubí.
Veure més
'Mou-te per Rubí'
'Mou-te per Rubí'
El dissabte 25 d'octubre al parc de Ca n'Oriol, el PSC de Rubí ha participat a la jornada solidària 'Mou-te per Rubí'. Una iniciativa organitzada per COMCAU, Creu Roja, ASAV, FraterNadal i Càritas. Aquesta festa de la solidaritat tenia l'objectiu de recaptar productes de primera necessitat i ha rebut la col·laboració de nombroses entitats de la nostra ciutat.
Veure més
Trobada amb el Club Boxeo Rubí
Trobada amb el Club Boxeo Rubí
El dimarts 21 d'octubre hem visitat als bons amics del Club de Boxeo Rubí i s'han compartit les seves inquietuds en pro de la integració social del jovent, mitjançant l'esport. Una bona tasca que aconsegueix èxits com és la celebració, a la nostra ciutat, del pròxim campionat de Catalunya 2014 de Boxa.
Veure més
Acte de presentació de l' Ana Maria Martínez
Acte de presentació de l' Ana Maria Martínez
El dijous 9 d'Octubre, el PSC de Rubí va celebrar l'acte de presentació de la nostra candidata a l'alcaldia, Ana Maria Martínez, al teatre municipal 'La Sala'. L'esdeveniment va ser tot un èxit de participació amb un espai ple de companys i companyes, amics i amigues reunits per encetar el projecte socialista a la nostra ciutat.
Veure més
Festa de la Rosa
Festa de la Rosa
El diumenge 21 de Setembre el PSC de Rubí ha gaudit, com ja és tradició, del dia de germanor a la multitudinària festa del Socialisme català a la Pineda de Gavà.
Veure més
Trobada amb Club Unión Petanca Las Torres - Rubí
Trobada amb Club Unión Petanca Las Torres - Rubí
El divendres 19 de Setembre vam acompanyar als bons amics del Club Unión Petanca Las Torres - Rubí per tal de conèixer les seves inquietuds i ser partícips de les seves activitats.
Veure més
Diada
Diada
El dijous 11 de setembre el PSC de Rubí va participar a l'ofrena floral de l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya.
Veure més
Paella Socialista
Paella Socialista
Aquest juny el PSC de Rubí ha celebrat una jornada de germanor amb companys i companyes, amics i amigues realitzant una Paella Socialista a Ca n’Oriol, amb caràcter solidari, que ha reunit a 300 persones.
Veure més
Festa dels Xatos
Festa dels Xatos
El PSC de Rubí ha gaudit de la multitudinària Festa dels Xatos i l’Aplec de Primavera. Entenent la cultura popular de Rubí com a gran valor de la nostra ciutat, els companys i companyes del PSC de Rubí han participat als voltants de l’ermita de Sant Muç dels balls de sardanes, gegants, diables i dansaires.
Veure més
Sortida de la Hermandad Rociera de Rubí cap al camí.
Sortida de la Hermandad Rociera de Rubí cap al camí.
El PSC de Rubí acompanya a la benedicció de la Hermandad Rociera de Rubí que es prepara per fer camí a la festa del Rocio.
Veure més
El C.F 25 de Septiembre aconsegueix l’ascens a Primera Catalana
El C.F 25 de Septiembre aconsegueix l’ascens a Primera Catalana
El Club de Futbol 25 de Septiembre disputa i guanya un vibrant partit per pujar a la divisió de Primera Catalana i el PSC de Rubí acompanya a la gran família del ‘Veinti’ en aquest dia històric per l’esport de la nostra ciutat.
Veure més
Logo PSC Rubí
© - Tots els drets reservats - - Developed by Interactivos