Logo
Logo Logo PSC Rubí
Ana Maria Martínez   Candidata a l’Alcaldia de Rubí
 • Perfil

  • Em dic Ana Maria Martínez. Tinc 42 anys, estic casada i sóc mare de dues nenes. M’agrada aprendre coses noves, escoltar més que parlar i la meva vocació és de servei públic. Per això, vaig fer la carrera de Treball Social i em vaig dedicar professionalment. Amb la voluntat d’ampliar coneixements vaig estudiar la llicenciatura d’Antropologia. En l’àmbit de l’administració he cursat dos màsters: Màster en Lideratge i Comunicació per a la Gestió Política i un Màster en Gestió Pública.

   Sóc regidora des de l’any 2003, sempre treballant al servei de les persones de Rubí.

  • Estic convençuda que la política local pot influir de manera directa en el benestar de la ciutadania. He treballat en diferents administracions públiques i sóc coneixedora de com les bones polítiques poden transformar les ciutats i fer-les créixer, però també se que pot passar tot el contrari.

   Crec que les bones polítiques són aquelles que neixen del diàleg entre la ciutadania i les administracions, les que neixen de la il·lusió compartida, de les ganes de millorar, de la transparència, d’escoltar.

   La dedicació a la política ha de passar per fer la vida més fàcil a les persones i famílies. La dedicació i l’esforç, l’amabilitat i la paciència, no estan regulats enlloc però són eines imprescindibles en el dia a dia. 

   Em sento còmode envoltada de gent amb qui comparteixo la passió per la ciutat i un projecte de futur que ens il·lusiona. Som un equip format i compromès. Gent “normal” que viu la ciutat més enllà de viure-hi. Amb valors d’esquerres com a prioritat en la nostra acció quotidiana. I sobretot, persones disposades a posar al servei de les persones el nostre bagatge, el nostre temps i esforç i la nostra il·lusió per un futur encara molt millor que el present. 

   Em presento a l’alcaldia de Rubí amb respecte però convençuda que les noves formes, les noves idees i les noves maneres són la fórmula de l’èxit. 

   ​Visc amb optimisme, sóc rubinenca, d’esquerres i, per suposat, socialista!


  • Ana Maria Martínez
  • Visc amb optimisme, sóc rubinenca, d’esquerres i, per suposat, socialista!

  • Ana Maria Martínez
  • Sóc regidora des de l’any 2003, sempre treballant al servei de les persones de Rubí.

Logo PSC Rubí
© Ana Maria Martínez - Tots els drets reservats - Política de privacitat de dades - Developed by Interactivos